26-04-2013, 12:29 AM
(26-04-2013, 12:20 AM)'mhz_ir' نوشته: سلام.یه سری دوره های متمرکز زبان( Intensive English Language Program(IELP هست که ظاهرا برای Graduate هم بدون تافل و GRE پذیرش مشروط میدن.مشکل گرفتن ویزا ندارم فقط میخام پذیرش(حتی مشروظ) بدون تافل و GRE برای برق بگیرم که بتونم مدارک لیسانس و ارشدمو از دانشگاه آزاد بگیرم چون معافیت تحصیلی دارم و با داشتن کارت پایان خدمت یا پذیرش میتونم مدارکم رو بگیرم .اگر دوستان میتونن راهنماییم کنن؟
دوست من، اگر چه وضعیت ویزا دادن برای دوره های زبان نسبت به سال های گذشته مقدار کمی بهتر شده ولی تا جایی که من اطلاع دارم، نظام وظیفه برای دوره های زبان، معافیت تحصیلی صادر نخواهد کرد (بند 24)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.