27-04-2013, 05:51 PM
(25-04-2013, 11:22 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:اونها فرصت اينكار رو ندارن كه تك تك رزومه ها رو با دانشگاه چك كنند. البته با توجه به اوضاع اخير كه براي كليرنس مثلا به بچه ها گفتن تا 6 ماه به نظر مياد دارن براي خودشون وقت كافي رو ايجاد ميكنند. دوست خوبم اگر به دانشگاه هاشون دادي ممكنه رندم و شايد 0.01 % با رزومه ي دانشگاه چك كنند. در اينصورت ديگه مشخص نيست چي بشه. بعيد ميدونم كسي بتونه به شما 100 درصد اطمينان بده اينكار انجام نخواهد شد. دانشگاه ها با سفارت به راحتي با يك ايميل ميتونند در ارتباط باشن اون ديگه سيستم بيمه ي ايران نيست كه دسترسي داشته باشن يا خير. بازم خودتونيد كه بايد تصميم بگيريد. شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
(26-04-2013, 11:34 AM)'Babak' نوشته:متاسفانه حرف و حدیث و شایعه در مورد ویزا و کلیرنس خیلی زیاده. من خودم سربازی رو در وزارت دفاع گذروندم. اون زمان که من برای ویزا اقدام میکردم شایعه بود که به کسانی که سربازی رو وزارت دفاع بودهاند ویزا نمیدند. بماند که از دوبی به خاطر نداشتن social tie رد شدم، ولی در نهایت ویزا رو گرفتم و ظرف کمتر از یک ماه هم کلیر شدم.
اگر نظر من رو بخواهید، این که سربازی رو در ارگان غیرنظامی بودید بهتر از اینه که بگید در ارگان نظامی بودید. کلا یکی از مسائلی که حساسیت ایجاد میکنه داشتن قابلیتهای رزمی و آموزشهای نظامی هست. در نتیجه این که شما در ارگان غیرنظامی بودید، اصولا باید حساسیت کمتری ایجاد کنه. کار دانشجوییای که با استادتون هم انجام دادید، کار حساسی به نظر نمیاد. به نظر من جای نگرانی وجود نداره، اما همه اینها نظر و تجربیات منه که ممکنه لزوما درست نباشه و در نهایت خودتون باید تصمیم بگیرید.
خیلی ممنون.
یعنی در مجموع به نظرتون هم خدمت سربازی غیر نظامیم و هم سوابق کاری بدون بیمه ام رو در DS-160 ذکر کنم؟ فکر میکنم فرمایش جناب بابک درسته در مورد شایعات، آخه یکی به من گفت امریه کلیرنس رو طولانی میکنه!
یعنی در مجموع به نظرتون هم خدمت سربازی غیر نظامیم و هم سوابق کاری بدون بیمه ام رو در DS-160 ذکر کنم؟ فکر میکنم فرمایش جناب بابک درسته در مورد شایعات، آخه یکی به من گفت امریه کلیرنس رو طولانی میکنه!