27-04-2013, 11:25 PM
(27-04-2013, 11:17 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:به اميد خدا به زودي كلير هم ميشيد بهمون خبر خوب ميدين. فقط اين هتلي كه خودتون بودين با تلفن جا رزرو ميكنه يا بايد اينترنتي پرداخت هم بشه ؟ و آيا صبحانه اجباريه و بدن صبحانه هزينش چقدره ؟ ضمنا دوستم ميخواد بدونه براي سه نفر اطاق دو تخته رو كرايه ميده مثلا با يك خوشخواب اضافه يا بايد 2 تا اطاق بگيره؟ بازم سپاس. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
ممنونم سایمون جان. دیگه توکل به خدا
روال کارش اینجوریه که وقتی تماس می گیرید و می گید می خواید رزرو کنید، می گه اطلاعاتتون و تعداد و مشخصات اطاقی که می خواید رو فکس کنید برامون( که شمارش در همون کارتی که گذاشتم، هست)، اما وقتی من تماس گرفتم، گفتم باشه فکس می کنم گفت نمی خواد بگو الان می زنم تو سیستم و شماره اطاق رو هم بهم داد! اما لازم نیست پولی بپردازید. مبلغ رو موقع check out می گیرن.
صبحانه اجباریه. یعنی حساب شده روی پول اطاق.
برای 3 نفر باید دو تا اطاق بگیرن. اصلا تخت/تشک اضافه نمی دن. حتی یه گروه دیگه از دوستای من هفته پیش از ما رفته بودن و خانومی به همراه پسر 10 سالشون بودن، نذاشته بودن تو یه اطاق سه تایی بمونن و مجبور شدن دو تا بگیرن!!!
روال کارش اینجوریه که وقتی تماس می گیرید و می گید می خواید رزرو کنید، می گه اطلاعاتتون و تعداد و مشخصات اطاقی که می خواید رو فکس کنید برامون( که شمارش در همون کارتی که گذاشتم، هست)، اما وقتی من تماس گرفتم، گفتم باشه فکس می کنم گفت نمی خواد بگو الان می زنم تو سیستم و شماره اطاق رو هم بهم داد! اما لازم نیست پولی بپردازید. مبلغ رو موقع check out می گیرن.
صبحانه اجباریه. یعنی حساب شده روی پول اطاق.
برای 3 نفر باید دو تا اطاق بگیرن. اصلا تخت/تشک اضافه نمی دن. حتی یه گروه دیگه از دوستای من هفته پیش از ما رفته بودن و خانومی به همراه پسر 10 سالشون بودن، نذاشته بودن تو یه اطاق سه تایی بمونن و مجبور شدن دو تا بگیرن!!!
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"