30-04-2013, 10:33 AM
(29-04-2013, 08:01 PM)'Context' نوشته: ممنون از پاسختون Simon عزیز...
من نمونه های زیادی رو دیده بودم که نمره رو تو رزومه آوردن(بیشتر Major Course)، ازین جهت منم میخواستم اینکار رو بکنم، جالبه که فرمودید این کاریست غیر حرفه ای، من تمام سعی ام رو کردم، همه چیم توی این پروسه حرفه ای باشه و اگر این مقادرش هست؛ نخواهم انجام داد.
رزومه ایشون رو ممنون میشم دانلود کنید، حتی چندتا کورس لیسانسشم گذاشته.
http://sharif.edu/~msafari/
بازم دوستان اگر نظری داشته باشن، بنده با کمال میل استقبال میکنم. با تشکر.
آوردن لیست کوتاهی از درسهای مرتبط غیرمعمول نیست و من هم در بعضی از رزومهها دیدم، اما ندیدم که نمره رو در کنار درسها بنویسند، اما به نظر من اگر نمرههای شما خیلی خوب شده میتونید بهشون اشاره کنید. البته به نظرم اگر نمره رو مینویسید به صورت درصد بنویسید نه در مقیاس ۰ تا ۲۰. ضمنا لیست رو طولانی نکنید. حداکثر ۱۰ تا از درسهای کاملا مرتبط رو بنویسید و سعی کنید چیزی در حد یک سوم صفحه بیشتر نشه و سعی کنید رزومهاتون بیشتر از ۲ صفحه نشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.