01-05-2013, 12:06 AM
(30-04-2013, 11:31 PM)'mehrdad661' نوشته: ممنون از جوابتون. مشکل رو حل کردم. مشکل زبان انتخاب شده بود. برای اضافه کردن اعضای خانواده می بایست زبان را انگلیسی انتخاب کرد.حالا یه مشکل دیگه اینکه من دو تا کارت 200 دلاری دارم ولی اگر هر دو را در یک حساب کاربری داشته باشم باید 320 دلار یکجا پرداخت کنم.کسی تجربه داره که آیا می شه اول با حساب کاربری (بدون اضافه کردن اعضا) 160 دلار پرداخت کرد بعد اعضا را اضافه کرد و دوباره 160 دلار پرداخت کرد؟
شما میتونید بدون همراه وقت بگیرید (160 دلار بپردازید) و بعد همراهتون رو اضافه کنید، ولی توجه داشته باشید که؛
"اگر می خواهید بعد از تعیین وقت ملاقات نام یکی از اعضای خانواده را اضافه کنید، ابتدا باید وقت ملاقات خود را لغو کنید. لطفا توجه کنید که بسته به وقت های موجود، تضمینی وجود ندارد که بتوانید همان روز و ساعت قبل را انتخاب کنید." منبع
بعد از لغو کردن وقت، میتونید همراه رو اضافه کنید و بعد 160 دلار دوم رو پرداخت کنید.
"اگر می خواهید بعد از تعیین وقت ملاقات نام یکی از اعضای خانواده را اضافه کنید، ابتدا باید وقت ملاقات خود را لغو کنید. لطفا توجه کنید که بسته به وقت های موجود، تضمینی وجود ندارد که بتوانید همان روز و ساعت قبل را انتخاب کنید." منبع
بعد از لغو کردن وقت، میتونید همراه رو اضافه کنید و بعد 160 دلار دوم رو پرداخت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.