01-05-2013, 07:46 AM
(28-04-2013, 12:19 AM)'Solaris' نوشته: سلام. ممنون می شم راهنمایی بفرمائید. میخواستم بدونم اگر کسی الان واسه دانشگاه های استرالیا اقدام کنه و بتونه واسه زمستون پذیرش بگیره، نتایج پذیرش کی میاد و متقاضی تا چه تایمی وقت داره که به دانشگاه مقصد اوکی بده (که یعنی واسه تحصیل به اون دانشگاه میره) و اصلا ترم کی دقیقا شروع میشه برای دانشجوی دکترا؟
درواقع میخواستم بدونم می شه قبل از اینکه به دانشگاه استرالیا جوب بدیم از نتایج پذیرش آمریکا و کانادا مطلع شده باشیم؟ منظورم اینه که مثلا جواب پذیرش دانشگاه های استرالیا خیلی زود تر بیاد و شخص بدون اینکه بدونه اصلا دانشگاههای آمریکا یا کانادا بهش بورس دادن یا نه مجبور بشه جواب دانشگاه استرالیایی رو بده؟ و بعد که پذیرش استرالیا رو قبول کرد ببینه که مثلا کانادا هم بهش بورس داده بوده (با فرض اینکه اولویت شخص کانادا یا آمریکا باشه). با تشکر فراوان
درود
این گستره بسیار متغیری رودربرمی گیره.به طور مثال، نتایج پذیرش واسکالرشیپ دانشگاه سیدنی 1-2ماه زودتر ازموناش میاد یا کوئنزلند 4رانداسکالرشیپ داره.
ترم تاریخ دقیقی نداره برای دانشجو دکترای بای ریسرچ.ولی حدود مارچ تا آپریل.
اگر برای فال2014 آمریکا اپلای می کنید قطعا نتایج دانشگاهای استرالیا(راند اصلی) زودتر منتشر میشه.
این گستره بسیار متغیری رودربرمی گیره.به طور مثال، نتایج پذیرش واسکالرشیپ دانشگاه سیدنی 1-2ماه زودتر ازموناش میاد یا کوئنزلند 4رانداسکالرشیپ داره.
ترم تاریخ دقیقی نداره برای دانشجو دکترای بای ریسرچ.ولی حدود مارچ تا آپریل.
اگر برای فال2014 آمریکا اپلای می کنید قطعا نتایج دانشگاهای استرالیا(راند اصلی) زودتر منتشر میشه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)