01-05-2013, 10:35 AM
به نظر من اصلا جای نگرانی نیست. راستش رو بگید. سفارت اگر احساس کنه که عقد شما به صورت صوری بوده و مثلا از شخصی پول گرفتید تا همراه خودتون به امریکا ببریدش بهتون ویزا نخواهد داد، اما این موارد واقعا نادر هستند و بسیار زیاد پیش اومده که دوستان با فاصله نه چندان زیادی از وقت مصاحبه ازدواج کردهاند و ویزا هم گرفتهاند. دروغ گفتن در این زمینه باعث دردسر خواهد شد، به خصوص این که تاریخ ازدواج بعدها در سیستمهای اداره مهاجرت زیاد به کار میاد. مثلا وقتی میخواهید برای گرین کارد اقدام کنید و غیره. اگر احیانا تاریخ نادرستی بهشون بدید، ممکنه در آینده براتون دردسر درست کنه.
کاری که خیلی از دوستان میکنند این هست که با خودشون عکسهای عقد یا عروسیشون رو هم همراه میبرند که نشون بدند واقعا مراسمی بوده و ازدواج صوری نبوده.
کاری که خیلی از دوستان میکنند این هست که با خودشون عکسهای عقد یا عروسیشون رو هم همراه میبرند که نشون بدند واقعا مراسمی بوده و ازدواج صوری نبوده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.