01-05-2013, 02:15 PM
(30-04-2013, 10:24 AM)'Kh.ghorbani' نوشته: سلام
تا اونجایی که من میدونم شماره خاصی لازم نیست داشته باشه و فقط عکس توپوگرافی چشم کافیه.
فقط اینکه یک چشم یا دو چشم معاف دائم میدن رو نمی دونم. از دوستان کسی اگه خبر داره راهنمایی کنه.
ممنون
برای آشنایی بیشتر با این موارد، توصیه میکنم، آئین نامه معافیت پزشکی، بخش سیزدهم، بیماری های چشم و عوارض بینایی رو مطالعه کنید
(30-04-2013, 02:26 PM)'valikhan' نوشته: با سلام
بنده بیماری واریکوسل گرید 3 دارم.پیش3 نفر متخصص رفتم نامه نوشتن و تایید کردن که واریکوسل گرید 3 میباشد.برای معاینه به بیمارستان ارومیه(عارفیان)رفتم ولی دکتر گفت درجه 2 هست،واسه مشاوره پیش یه دکتر دیگه رفتم که ایشون گفتن از نظر نظام وظیفه بین 2 و 3 هستش.حالا من موندم چه کاری انجام بدم(دارو امپول ضربه هر چی ...) تا یک کوچولو اون واریس رگ ها بیشتر نشون بده تا بهانه ای واسشون نمونه.اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم چون واقعا کارم گیره.با تششششششششششکر
(01-05-2013, 11:36 AM)'valikhan' نوشته: کسی نیست به ما کمک کنه؟جواب درخواست ما رو ندادید
دوست من، ضمن خوشامد جهت پیوستن به فروم
بنظر من، شما در این مورد هم میتونید با پزشک مراجعه کنید ولی قبل از انجام هر کاری، عوارض ناشی از ضربه یا تزریق رو در نظر بگیرید. موفق باشید
بنظر من، شما در این مورد هم میتونید با پزشک مراجعه کنید ولی قبل از انجام هر کاری، عوارض ناشی از ضربه یا تزریق رو در نظر بگیرید. موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.