(02-05-2013, 11:21 PM)'اhmk' نوشته: سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید
من از زبان انگلیسی فقط اونچه که در دبیرستان یاد گرفتم به اضافه 3واحد توی دانشگاه بلدم.
به نظر شما چه مدت باید واسه قبول شدن در تافل وقت بذارم؟ هر چه سریعتر هم بهش نیاز دارم.
وقتم هم خالیه یعنی میتونم تمام وقتمو واسش بذارم
واسه پاییز 2014 باید کانادا باشم یعنی واسه ژانویه 2014 باید اپلای کنم به نظرتون میشه؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید .
اگر هدفتون كاناداست بايد روي نمره ي بالا ي 100 براي تافل سرمايه گذاري كنيد. داشتن GRE براي برخي دانشگاه هاي رتبه بالاي كانادا توصيه شده اما الزامي نيست.
شما ميتونيد از الان شروع كنيد و اواسط تابستون يك آزمايشي بدين و بعد دوباره روي نقاط ضعفتون كار كنيد. منابع رو دوستان قبلا معرفي كردن. من يا توجه به صحبتهاتون و تجربه ي خودم ميگم كه از زبان چيز زيادي نميدونيد جز كمي لغت [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]وضعيتي كه همه ي ما قبل اينكه خودمون به فكر بيوفتيم داريم. ميتونيد هم آيلتس بديد هم تافل اينو بايد در دانشگاه مورد نظرم چك كنيد. اگر هدفتون تافل بود با كتاب لانگمن شروع كنيد كه بهتون خط مشي خوبي ميده و در كنارش كتاب لغت 504 رو شروع كنيد. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
شما ميتونيد از الان شروع كنيد و اواسط تابستون يك آزمايشي بدين و بعد دوباره روي نقاط ضعفتون كار كنيد. منابع رو دوستان قبلا معرفي كردن. من يا توجه به صحبتهاتون و تجربه ي خودم ميگم كه از زبان چيز زيادي نميدونيد جز كمي لغت [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]وضعيتي كه همه ي ما قبل اينكه خودمون به فكر بيوفتيم داريم. ميتونيد هم آيلتس بديد هم تافل اينو بايد در دانشگاه مورد نظرم چك كنيد. اگر هدفتون تافل بود با كتاب لانگمن شروع كنيد كه بهتون خط مشي خوبي ميده و در كنارش كتاب لغت 504 رو شروع كنيد. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull