03-05-2013, 12:09 AM
(02-05-2013, 09:39 PM)SimonFrom-A.A نوشته: ممنون از اطلاعات مفيدت نسيم جان. بله بهش ميگن مركز آوير. حالا من رفيقم اگر فرت سفارت ميگم از آقاي دولت بپرسه شايد بهش بگن. دارو كه ايراني ها به دارو زندن. نميدونم قرص قند و اينها رو روشو خوندن ظاهرا. بيشتر حساسيت رو استامينوفن و آدلت كلد هستش و مسكن ها. شايد قرص قند و فشار رو بدونن و اذيت نكنن. به هر حال نياز به يك برگ قرص هم نيست احتمالا همون 2 تا دونه از هر دارم طرف باهاش باشه. خيلي ممنون.راستي از هواي سفرت چيزي نگفتي؟ ظاهرا خيلي سرده و برف اومده اخيرا قوچان. اينم براي اونا كه راهي هستند حواسشون باشه اونجا هواشو قبل رفتن چك كنند. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
آهان آفرین مرکز آویر
بازرسی بدنی نمی کنند و احتمالا می شه مثلا یدونه قرص گذاشت ته جیب! اما واقعا به دردسرش نمی ارزه. من خودم 1 برگ مسکن از اونجا خریدم 10 منات! یعنی یه چیزی معادل 13 هزار تومن! اما واقعا بهتر از دردسر کشیدن بود.
من شنیدم(تکرار می کنم، فقط شنیدم) که یه آقایی قرص زیر زبونی برای قلب داشته کلی دردسر کشیده و بازداشت و این حرف ها!! اگر واقعا مجبور به بردن قرص خاصی هستید حتما قرص رو در بسته اصلی خودش و ترجیحا همراه با نسخه پزشک (به زبان انگلیسی) ببرید.
هوا رو هم بله حتما چک کنید قبل از رفتن. اون هفته که من رفتم هوا بارونی و بسیار سرد بود و من با چتر و بوت و پالتو رفته بودم
به امید شنیدن خبرای خوب از همه بچه ها
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"