04-05-2013, 02:50 PM
(04-05-2013, 01:51 PM)'yasmary14' نوشته: من شنیدم برای دکترا جدیدا یه وثیقه چندین ملیونی می گیرن که یه وقت بچه ها وسطش نذارن برن خارج و ...
اگه این حرف درسته، کسی میدونه مبلغ وثیقه چقدره و آیا هم برای روزانه است و هم شبانه؟
کلا در صورت انصراف، چه هزینه های مادی متقبل میشیم؟ و آیا پس از بازگشت، بخاطر انصراف، ممکنه در هیئت علمی شدن دچار مشکل بشیم؟
دریافت وثیقه (تعهد محضری) از دانشگاهی به دانشگاه دیگه، فرق میکنه. یعنی بعضی دانشگاه های دولتی این تعهد رو دریافت میکنند و بعضی دیگر خیر. ضمن اینکه این تعهد برای دانشجویان دوره های روزانه است، چون دانشجوهای دوره شبانه، هزینه تحصیلشون رو پرداخت میکنند. جواب سوال آخرتون رو نمیدونم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.