05-05-2013, 12:05 AM
(03-05-2013, 03:01 PM)'زهره ماین' نوشته: با سلام
من دانشجوی ارشد رشته مهندسی معدن گرایش اکتشاف هستم. هم کارشناسی و هم ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان بودم. معدل ارشدم تا الان 18.1 هستش اما مطمئنم میتونم معدلمو بالای 18 نگه دارم.
آزمون زبان ندادم اما سطح زبان انگلیسیم خوبه.
معرفی نامه میتونم 2 تا 3 تا هر چند تا که نیاز باشه تهیه کنم چون با شناختی که از اساتیدم دارم میدونم که مینویسن واسم.
مقاله هم داخلی دارم اما موضوع پایان نامم موضوعیه که براحتی یه مقاله ISI و چند تا کنفرانسی ازش استخراج میشه
میخوام که برای مقطع دکترا اقدام کنم دانشگاه خاصی مد نظر ندارم و بیشتر گرفتن فاند واسم مهمه.
ممنون میشم اگه علاوه بر سنجش وضعیت من کشور و یا دانشگاه های دیگه ای هم بهم معرفی کنین
شرایط شما خوبه و اگر بتونید نمره خوبی در امتحان زبان بیارید شانس دارید، اما در امریکا رشته معدن چندان رونقی نداره و تعداد دانشگاههایی که در این رشته فعالند زیاد نیست. همچنین فاند در این رشته خوب پیدا نمیشه و باز کار خوبی هم وجود نداره. نقطه امریکا در زمینه معدن استرالیاست. هم از نظر تحصیلی فکر میکنم شرایط سادهتر باشه و هم باز کار بسیار خوبی برای مهندسین معدن وجود داره. به نظر من شانس شما بیشتر خواهد بود اگر دنبال استرالیا باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.