(05-05-2013, 07:25 AM)'shittel' نوشته:سلام به همگی و ممنونم از زحماتون
من سطح زبانم در حد toefl نیست تقریبا اکثر لغات تافل برام ناآشناست و gre که دیگه هیچی... ولی باید هم امتحان GRE و هم TOEFL بدم. ضمنا وقت زیادی ندارم و باید هرچه زودتر نمراتمو بگیرم. در ضمن خودم باید بخونم و کلاس نمیرم. رشته تحصیلیم برق بوده و ریاضیاتم خوب هستش. وقت آزاد هم زیاد دارم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که:
از کجا شروع کنم از TOEFL یا از GRE یا هر دو رو با هم بحونم؟
از کتاب(ETS official guide to the gre) دو مدل هستش یکی رنگ جلدش بنفش و یکی دیگه قرمز با عکس یه خانم . دقیقا چه تفاوتی با هم دارن؟
با توجه به اینکه من سطح زبانم خوب نیست این کتاب برای شروع مناسب هستش؟
شما میخواین پاییز 2014 اپلای کنید؟ این البته تصمیمیه که شما باید بگیرین که کدوم امتحانو زودتر بدین ولی در هر حال به چندتا نکته توجه کنید. اولا اینکه GRE در ایران سه بار فقط برگزار میشه که اگه بخواین پاییز ااپلای کنید باید یا اواخر مهر و یا اواخر آبان این امتحانو بدین. پس زمان این امتحان ثابته...حالا شاید میتونین تافل رو دو سه ماه آینده امتحان بدین که با توجه به اینکه میگین سطح زبانتون خیلی خوب نیست پس احتمالا لازم باشه که بیشتر وقت بذارین...توصیه میکنم حتما اقلا سه ماهی قبل از GRE روش متمرکزتر کار کنید...بیشتر باشه که بهتر...اول خیلی سریع 504 رو تموم کنیدبعدش 1100 رو بخونین...همراهش می تونید منهتن جلد 7 براردینگ و رایتینگ و همین طور official guide رو بخونین. چون ریاضیتون خوبه شاید همون official برا ریاضیتون کافی باشه. من پیشنهاد میکنم این مجموعه مگوش رو هم تو برنامه تون قرار بدین. همه اینا تو کتابخونه سایت هستن به اضافه منابع دیگه....ازونجا میتونین دانلود کنید. ضمنا قبل امتحان دو مجموعه تست کامل official guide و همینطور practice book رو کار کنید. موفق باشین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا