05-05-2013, 01:41 PM
(04-05-2013, 11:32 PM)'Nasim67' نوشته: سلامممنون از توضیحتون بعد از پرسیدن این سوال خودمم بیشتر جستجو کردم به همین نتیجه رسیدم، ببخشید اگه سوال تکراری پرسیدم.به فروم خودتون خوش آمدید و ممنون که برای صحبت هاتون لینک خبری موثق ارائه کردید
حالا در پاسخ به سوالتون باید بگم که اون 6 ماه انتظار برای کاریابی در دل اون 1 سال هست. یعنی شما باید زمانی که با نامه عدم کاریابی به دانشگاه مراجعه می کنید تا مدرکتون رو آزاد کنند، باید حتما 1 سال از فارغ التحصیلیتون گذشته باشه بطوریکه شش ماه انتظار در کاریابی رو هم در خودش پوشش داده.
توی فلوچارتی که داخل یکی از فایل های اطلاعیه سایت وزارت علوم بود ( http://www.msrt.ir/sites/ddstu/Lists/Lis...aryabi.doc ) دیدم مرحله اول رو نوشته فارغ التحصیل گرامی :-) باید درخواست پیدا کردن کار رو اول به سازمان کار بده و بعد اونا یه موسسه کاریابی معرفی میکنن که ثبت نام کنیم. این مرحله واقعا مهمه و باید انجام بشه؟خوب خودمون میتونیم بریم یه کاریابی همینطوری ثبت نام کنیم دیگه چه نیازی به این کاراست؟
پ.ن: Nasim67' عزیز، متشکر از خوش آمد گوییتون اما خیلی هم تازه وارد نیستم من حدود 5سال پیش مدت زیادی در فروم قبلی AA از مدیران بودم ولی متاسفانه از زمان جدا شدن بابک عزیز از اونجا و تاسیس این فروم کلا فرصت سر زدن به هیچکدوم رو پیدا نکرده بودم. امیدوارم از این به بعد بتونم بیشتر سر بزنم و تو بحث ها بیشتر مشارکت داشته باشم.