05-05-2013, 09:13 PM
(05-05-2013, 12:00 PM)'jentel' نوشته: سلام
من بخاطر مشکلات زندگی 12 ساله غیبت خوردم.پارسال بدلیل درد شدید بعد از غذا خوردن رفتم دکتر سونوگرافی داد و نتیجه اینکه سنگ کیسه صفرا دارم. پارسال 15 روز قبل از عمل ، پدرم به رحمت خدا رفت و عمل عقب افتاد نمیتونم صبر کنم تا معافی ،درد وحشتناکه. حالا اگر عمل لاپراسکوپی کنم و طبق نظر جراحم بیرون بیارتش , معافی دایم داره ؟ نمیگن حالا که عمل کردی مشکلی نداری بیا برو؟ به نظرتون برم بیمارستان سجاد یه مشورت بگیرم؟ خدا خیرتون بده......
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همونطور که در آئین نامه معافیت پزشکی، بخش نهم (بيماري هاي شكم و دستگاه گوارش و جراحي عمومي) بند 1 ذکر شده است؛ اعمال جراحي روي كبد، كيسه صفرا، مجاري صفراوي . پانكراس معاف دائم. یعنی شما با وضعیت جسمانی که ذکر کردید، معاف دائم خواهید شد ولی در مورد چگونگی برخورد با 12 سال غیبت، بنظرم بهتره با سازمان نظام وظیفه مشورت کنید.
همونطور که در آئین نامه معافیت پزشکی، بخش نهم (بيماري هاي شكم و دستگاه گوارش و جراحي عمومي) بند 1 ذکر شده است؛ اعمال جراحي روي كبد، كيسه صفرا، مجاري صفراوي . پانكراس معاف دائم. یعنی شما با وضعیت جسمانی که ذکر کردید، معاف دائم خواهید شد ولی در مورد چگونگی برخورد با 12 سال غیبت، بنظرم بهتره با سازمان نظام وظیفه مشورت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.