06-05-2013, 03:37 PM
(06-05-2013, 03:06 PM)'ahmadpashaei' نوشته: میشه توصیه نامه کاغذی گرفت و گفت براتون سخته و .... من خودم آنلاین همینارو مینویسم و بعد به شما اطلاع میدم و نهایتا بعد از تایید شما ارسال می کنم؟چیز خاصی لازمه که خودمون نتونیم؟فقط باید استاد در جریان کامل باشه یا بیش از اینه؟
برای توصیه نامه آنلاین، شما باید ایمیل استاد رو وارد کنید تا دانشگاه لینک مربوط به application شما رو به اون ایمیل برای استاد ارسال کنه و خب اگر شما بخوای این توصیه نامه رو خودت پر کنی، یا استاد باید ایمیلی که دانشگاه برای ایشون، خواهد فرستاد رو برای شما forward کنه و یا اینکه شما نام کاربری و کله عبور ایمیل استاد رو داشته باشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.