07-05-2013, 09:00 AM
در زیر نمونه هایی شبیه به آنچه ممکن است بشنوید آپلود کردم برای راحتی کار:
Listening Section
در این بخش شما فقط در سوال های 1 و 2 از شش سوال معمول بخش speaking ممکن است سوالات با لهچه غیر آمریکای شمالی بشنوید. مثلا دو نمونه رو (یک نمونه برای هر کدوم از سوالات یک و دو ) آپلود کردم که میتونید بشنوید: منبع: سایت ETS
Listening Section
Listen to a talk about the greenhouse effect (MP3). The lecturer is from Great Britain.
Speaking Section:در این بخش شما فقط در سوال های 1 و 2 از شش سوال معمول بخش speaking ممکن است سوالات با لهچه غیر آمریکای شمالی بشنوید. مثلا دو نمونه رو (یک نمونه برای هر کدوم از سوالات یک و دو ) آپلود کردم که میتونید بشنوید: منبع: سایت ETS
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم