07-05-2013, 07:06 PM
(07-05-2013, 06:45 PM)'mmsinesorkh' نوشته: با سلام
دانشگاه فیلادلفیبرای پاییز 2013 من را قبول کرده.همچنین I-20 من و خانم و بچه را فرستاده.از طرفی فامیل بچه من در پاسپورت یک فرق کوچولو با فامیل من و با فامیل ذکر شده در I-20 فرستاده شده داره.بنابرین من مجبور شدم براش تقاضای پاس جدید کنم و تا بیاد احتمالا حدود 10-12 روز طول مکشه.
باتوجه به این مشکل و شروع ترم من که اواسط اگوست شروع میشه من مجبورم هر چه سریعتر وقت بگیرم(چون همین الان هم هیچ سفارتی بجز دبی تا 1/5 ماه دیگه وقت نداره که برا من دیره)من ای سئوالات را داشتم که
1- میتوانم در یک سفارت اکانت باز کنم و اسم همراهام رو هم بنویسم ولی فرم DS-160پسرم را تایید نکنم تا شماره پاس جدیدش بیاد البته در باز کردن اکانت سفارت شماره پاس اون رو همون قبلی بزنم و بعدا دوباره ویرایش کنم و پول سفارت خودم و خانومم را پرداخت کنم تا بتونم وقت را بگیرم
2-با توجه به عجله من ونبودن وقت اضطراری در ایروان کدوم سفارت خانه به نظر دوستان از همه بهتره
1- بله میتونید این کار رو انجام بدهید. فرم DS-160 رو میتونید تا چند روز قبل از مصاحبه، سابمیت کنید فقط به تاریخ 30 روزه انقضای اون که در گوشه بالا، سمت راست فرم، نوشته میشه توجه کنید، چون اگر فرمتون منقضی بشه و فرم رو سابمیت نکرده باشید، باید دوباره از ابتدا فرم رو پر کنید. برای جلوگیری از این اتفاق، میتونید، فرم رو در کامپیوتر خودتون ذخیره کرده و زمانی که خواستید فرم رو تکمیل و سابمیت کنید، با استفاده از گزینه retrieve ادامه DS-160 رو تکمیل کنید.
2- با توجه به اینکه تا شروع کلاس شما، وقت زیادی مونده (از نظر سفارت) شما واجد شرایط دریافت وقت اضطراری نیستید چون سفارت دبی وقت های خالی زیادی دارد. با این اوصاف فکر کنم گزینه دبی برای شما باقی خواهد ماند
2- با توجه به اینکه تا شروع کلاس شما، وقت زیادی مونده (از نظر سفارت) شما واجد شرایط دریافت وقت اضطراری نیستید چون سفارت دبی وقت های خالی زیادی دارد. با این اوصاف فکر کنم گزینه دبی برای شما باقی خواهد ماند
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.