(09-05-2013, 01:22 PM)'jake' نوشته: ممنون مدیر گرامی حقیقتاً فعلاً منظورم همون کشور آمریکا هستش
بله با هزینه های تحصیل و شرایط اون آشنا هستم !
فقط نمیدونم بدون پیش دانشگاهی میشه پذیرش گرفت یا خیر !
به نظرتون اگر یکی دو ترم کاردانی هم پاس کنم میشه یه جورایی پیوند داد به پیش دانشگاهی یا خیر !؟
اگر راه حل یا پیشنهادی دارید خیلی خوشحال میشم راهنمای بفرمایید.
باتشکر
یکی از دوستای من بدون گذروندن پیش دانشگاهی اومد امریکا ( البته سیتزن بود و مشکل ویزا نداشت) و سریع تونست برای کالج.
برای خودم هم که ترنسفر کردم دانشگاه اصن مدرک پیش دانشگاهی رو ازم نخواستن. همون ریز نمرات سه سال و مدرک دیپلم رو خواستن.
این سایت رو بخونید خوبه http://www.educationusairan.com/study-basics
یه چیزی یادتون باشه. بهتره برای دانشگاه اقدام کنید نه برای کالج. چون اصولاً به افرادی که برای کالج اقدام کردن ویزا نمی دن.
1 ترم برید university- بعدش ترنسفر کنید کالج- دو باره بعد از 2 سال برگردید university. از لحاظ هزینه خیلی به صرفه هست.
چه برای دانشگاه چه برای کالج امتحان تافل رو 100% باید بدید. اما برای SAT می تونید با دانشگاه در تماس باشید و بگید توی ایران برگذار نمی شه ( اصولاً قبول می کنن یا می گن بیا اینجا بده) برای ویزا هم کاری به SAT ندارن انگار.
اگر بیاید کالج که اصلاً SAT نمی خوان. می گن برید placement test بدید که شامل امتحان ریاضی و زبان هست..
برای خودم هم که ترنسفر کردم دانشگاه اصن مدرک پیش دانشگاهی رو ازم نخواستن. همون ریز نمرات سه سال و مدرک دیپلم رو خواستن.
این سایت رو بخونید خوبه http://www.educationusairan.com/study-basics
یه چیزی یادتون باشه. بهتره برای دانشگاه اقدام کنید نه برای کالج. چون اصولاً به افرادی که برای کالج اقدام کردن ویزا نمی دن.
1 ترم برید university- بعدش ترنسفر کنید کالج- دو باره بعد از 2 سال برگردید university. از لحاظ هزینه خیلی به صرفه هست.
چه برای دانشگاه چه برای کالج امتحان تافل رو 100% باید بدید. اما برای SAT می تونید با دانشگاه در تماس باشید و بگید توی ایران برگذار نمی شه ( اصولاً قبول می کنن یا می گن بیا اینجا بده) برای ویزا هم کاری به SAT ندارن انگار.
اگر بیاید کالج که اصلاً SAT نمی خوان. می گن برید placement test بدید که شامل امتحان ریاضی و زبان هست..
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
♥♫ listen ♥♫ L
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]♥♫ listen ♥♫ L