10-05-2013, 11:06 AM
(09-05-2013, 09:54 PM)'arshade90' نوشته: سلام به همه دوستان. من تازه با اینجا اشنا شدم. چنتا سوال داشتم.ممنون میشم جواب بدین.
بنده کارشناسی علوم ازمایشگاهی دارم با معدل 18 و کاارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی با معدل 17 دارم. یک مقاله دارم. مدرک زبان msrt دارم.
می خواستم برای کشور های استرالیا یا نروژ تو مقطع دکترای ایمونولوژی پزشکی پذیرش بگیرم. باید چیکار کنم. اصلا امکانش هست؟ چیز دیگه ای میخواد؟ هزینه ترجمه مدارکم چقد میشه؟ دانشگاه پول می خواد یا نه؟ خوابگاه داره؟
سوالاتم زیاد شد.شرمنده.[img]images/smilies/tongue.gif[/img]
به طور خاص در مورد این رشته در کشورهای استرالیا یا نروژ خبر ندارم، اما شما معدلتون خوبه و شانس پذیرش برای دکترا در دانشگاههای اروپا یا امریکای شمالی رو دارید. مدرک زبان msrt برای پذیرش مفید نیست و شما باید ترجیحا IELTS امتحان بدید. اگر هدفتون امریکا باشه به جای IELTS میتونید TOEFL هم بدید.
از سوالهاتون مشخصه که اطلاعاتتون در زمینه گرفتن پذیرش زیاد نیست. به همین خاطر بهتون توصیه میکنم که جزوه راهنمای گرفتن پذیرش رو نگاهی بیاندازید. به خصوص فصل اول که برنامهریزی هست رو حتما نگاهی بیاندازید تا دید کلیای نسبت به کل جریان گرفتن پذیرش پیدا کنید. جزوه همچنین بهتون کمک میکنه که پاسخ خیلی از سوالهاتون رو در فروم پیدا کنید.
از سوالهاتون مشخصه که اطلاعاتتون در زمینه گرفتن پذیرش زیاد نیست. به همین خاطر بهتون توصیه میکنم که جزوه راهنمای گرفتن پذیرش رو نگاهی بیاندازید. به خصوص فصل اول که برنامهریزی هست رو حتما نگاهی بیاندازید تا دید کلیای نسبت به کل جریان گرفتن پذیرش پیدا کنید. جزوه همچنین بهتون کمک میکنه که پاسخ خیلی از سوالهاتون رو در فروم پیدا کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.