10-05-2013, 11:10 AM
(10-05-2013, 12:24 AM)'caspereashegh2' نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد برق قدرتم.
معدل لیسانسم متاسفانه 13ولی تو ارشد جبران کردمو معدلم به 17.80 رسید. دو تا مقاله کنفرانس داخلی دارم. سه توصیه نامه. شانس پذیرش دکترا کجا و چطور دارم؟
شما مدارکتون رو از چه دانشگاههایی در ایران گرفتهاید؟ آیا دانشگاههای خیلی خوب ایران بودهاند یا متوسط؟ آیا امتحان زبان دادهاید؟ اگر دادهاید نمرهاش چند شده؟ اگر برای امریکا اقدام میکنید GRE هم خیلی مهمه.
به طور کلی معدل لیسانس متاسفانه خیلی تاثیر زیادی در گرفتن پذیرش داره و معدل شما کار رو برای شما مشکل میکنه. راههایی که میتونه تا حدی جبران کنه این معدل رو داشتن معدل بالای کارشناسی ارشد (که شما دارید)، داشتن مقالههای خوب بینالمللی، و اگر برای امریکا میخواهید اقدام کنید داشتن نمره بالای GRE هست.
به طور کلی معدل لیسانس متاسفانه خیلی تاثیر زیادی در گرفتن پذیرش داره و معدل شما کار رو برای شما مشکل میکنه. راههایی که میتونه تا حدی جبران کنه این معدل رو داشتن معدل بالای کارشناسی ارشد (که شما دارید)، داشتن مقالههای خوب بینالمللی، و اگر برای امریکا میخواهید اقدام کنید داشتن نمره بالای GRE هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.