10-05-2013, 08:16 PM
(10-05-2013, 07:46 PM)'milad m' نوشته: با سلام.
بنده به یکی از پزشکان معتمد نظام وظیفه ( در بیمارستان سپاه که تنها مرکز نظامی توی منطقه مون هست) مراجعه کردم. برای واریکوسل. ایشون گفتن که با ملاحظه شماره 3 هستی و احتمال معافی داری. بنابراین در صورت درخواست به احتمال زیاد پیش همین دکتر می رم که ظاهرا گرید 3 رو بهم می ده.
بعد شورای پزشکی چقدر احتمال داره نظر دکتر بیمارستان رو رد کنه؟ مدرکم فوق لیسانس. سخت گیری بیشتر می کنن؟
شورای پزشکی توی شهرمون تشکیل می شه؟
من تاریخ اعزام اول تیر دارم اگه الان برم به معافیت پزشکی تغییر بدم. چقدر زمان می بره؟ بنده در یک شهرستان کوچک زندگی می کنم پس احتمالا مثل تهران و بقیه شهرهای بزرگ زیاد مططل نمی شم درسته؟
بعد یه سوال دیگه در صورتی که معاف از رزم بشم موقع درجه دادن تو خدمت درجه کمتری بهم می دن؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
تا جایی که من اطلاع دارم، کمیسیون پزشکی در مراکز استان ها تشکیل میشه و نظر اونها نظر نهایی در مورد معافیت/عدم معافیت است و معمولا در مورد مدارک تحصیلی بالاتر، کمی سخت گیری میکنند. پروسه معافیت پزشکی معمولا بین دو الی چهار ماه زمان خواهد برد. اگر معاف از رزم بشوید، تاثیری در درجه شما نخواهد داشت (در سپاه ستوان 3 و در ارتش و نیروی انتظامی ستوان 2 خواهید بود). موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.