11-05-2013, 05:59 AM
(10-05-2013, 05:45 PM)'teenman' نوشته:سلام من میخوام از ایران خارج بشم دانشجو هستم و سربازی نرفتم سوالم اینه که اگر کسی با قیده ضمانت از ایران خارج بشه و بره امریکا بعد از 5 سال که اونجا موندش شهروند امریکایی شد میتونه با پاسپورت امریکاییش به عنوان یک شهروند امریکایی بیاد ایران؟میتونن باز هم به عنوان سرباز فراری دستگیرش کنن؟اگر بخواد تابعیت ایرانیشو لغو کنه چون سربازی نرفته و تو ایران سرباز فراری حساب میشه مخالفت میکنن با لغو تابعیتش؟
این راهی که شما گفتید به همین سادگی نیست. اول این که به فرض این که شما وارد امریکا بشید و مشغول تحصیل بشید، تا زمانی که درس میخونید نمیتونید تقاضای گرین کارد کنید. بعد از این که درستون تموم شد و سرکار رفتید میتونید درخواست گرین کارد کنید که معمولا حداقل یک الی دو سال طول میکشه. شما بعد از گرفتن گرین کارد باید ۵ سال در امریکا بمونید تا بتونید تقاضای شهروندی کنید. بعد از تقاضا هم باز مدتی طول میکشه تا کارهای اداریش انجام بشه. خلاصه این که حداقل ۱۰-۱۲ سالی طول میکشه تا شما شهروند بشید. بعد از اون تازه شما باید درخواست لغو شهروندی ایران رو بکنید که اون هم اصلا ساده نیست و مجلس ایران باید قبول کنه تا شما شهروندیتون رو از دست بدید! حتی در صورتی که بتونید شهروندی رو لغو کنید، تقریبا دیگه باید دور ایران رفتن رو خط بکشید چون در اون شرایط بعیده که بتونید ویزای ایران بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.