11-05-2013, 10:14 AM
(10-05-2013, 11:51 PM)'sara-dz' نوشته: سلام ممنون که سوال منو زود جواب میدید دوستان عزیز [img]images/smilies/smile.gif[/img] من نامزدم آمریکاس و برای پرداخت هزینه امتحان تافل که باید با کارت اعتباری پرداخت شه و اخیرا نمیشه شماره ووچر خرید آیا اون میتونه برام ثبت نام کنه؟ نکته سوالم اینجاست که برای کسی که در آمریکا زندگی میکنه با توجه به وضعیت تحریم ها مشکلی پیش نمیاد که پولی برای من که در ایران زندگی می کنم پرداخت بشه ؟؟ من پروفایل رو در سایت ETS ساختم و فقط منتظرم ببینم آیا مشکل قانونی نداره برای شخصی که اونوره ؟؟ ممنون پیشاپیش
اصولاً این کار مشکلی نداره و من همین چند ماه پیش این کار رو انجام دادم (برای پرداخت هزینه تافل و جی آر ای)، به علاوه بعد اون کلی پرداخت مشابه برای هزینه اپلیکشین فی دانشگاه ها و همین اخیراً هم پرداخت هزینه ویزای آمریکا و ... مشکلی هم نبوده.
هرچند تاکید میکنم که این کار مشکلی نداره، ولی این روزها هیچ چی معلوم نیست و بعضی ها، مخصوصاً توی کانادا (من نمونه ای تو آمریکا ندیدم) بدون اینکه هیچ تبادل مالی خاصی با ایران داشته باشن حساب بانکیشون دچار مشکل شده، صرفاً بخاطر ایرانی بودن. وقتی اینقدر اوضاع خرابه، هیچ چی رو نمیشه قطعی گفت، ولی کلاً این کاری که شما می خواین بکنین کار رایجیه و همه انجام میدن. شما هم بگین براتون پرداخت کنن، مشکلی نیست.