12-05-2013, 07:59 PM
به نظر من با این مبلغ میشه تو اهایو کار شما راه میافته و به احتمال زیاد زندگی دانشجویی مجردی میتونید داشته باشید. فقط چیزی که هست اینه که ظاهرا شما برای گرفتن این مبلغ تابستون هم باید کار کنید. یعنی این حقوق ۹ ماه شما نیست، بلکه حقوق ۱۲ ماهتون هست. برای ۱۲ ماه و با استانداردهای امریکا این مبلغ یک مقدار کمه. اگر جا داره، بد نیست که یک صحبتی بکنید ببینید میتونید بیشترش کنید یا خیر.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.