13-05-2013, 03:10 PM
(13-05-2013, 01:18 AM)'sara-dz' نوشته: من فکر میکنم قبلا هم این سوال رو پرسیدم اما با توجه به شبهاتی که یک عده برام به وجود آوردن من باز میپرسم، کسی که برای دکترا میخواد اقدام کنه و الان دانشجو هست آیا باید هم مدرک ارشد داشته باشه و هم کارشناسی(دانش نامه) امکان اقدام با مدرک موقت هست ؟؟ واین که بعدچند ماهی بگذره تا اعلام نتایج apply و از طریق عدم کاریابی دانشنامه هر دو مدرک رو گرفت ؟؟ و برای ثبت نام اصلی ایشالا خود مدارک اصلی رو تحویل بدیم ؟؟
(13-05-2013, 08:41 AM)'فرید' نوشته:ریز نمرات غیر رسمی نیاز به تایید نداره. ظاهرا سیستم تایید وزارت علوم عوض شده http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid35995
شما میتونید با مدرک موقت اقدام کنید ولی اکثر دانشگاهها دانشنامه قبل از ثبت نام اصلی درخواست میکنند (قبل از مراحل گرفتن ویزا) عدم کاریابی هم دیگه زیاد روش حساب نکنید
سارا جان،
شما با مدرک موقتت و ریز نمرات غیر رسمی هم می تونی اپلای کنی. فقط باید برای ثبت نام در دانشگاه مقصد آزادسازی رو انجام داده باشی تا بتونی ترجمه رسمی بکنی و همراه خودت ببری.
فرید جان هنوز هم می شه از طریق عدم کاریابی اقدام کرد. من پرس و جو کردم.
فقط سارا جان لطفا تاپیک آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی رو کامل مطالعه کن که از نظر زمان های مورد نیاز برای استفاده از این قانون، مشکلی برات پیش نیاد.
موفق باشید
شما با مدرک موقتت و ریز نمرات غیر رسمی هم می تونی اپلای کنی. فقط باید برای ثبت نام در دانشگاه مقصد آزادسازی رو انجام داده باشی تا بتونی ترجمه رسمی بکنی و همراه خودت ببری.
فرید جان هنوز هم می شه از طریق عدم کاریابی اقدام کرد. من پرس و جو کردم.
فقط سارا جان لطفا تاپیک آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی رو کامل مطالعه کن که از نظر زمان های مورد نیاز برای استفاده از این قانون، مشکلی برات پیش نیاد.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"