13-05-2013, 03:16 PM
(13-05-2013, 02:53 PM)'shroya' نوشته: دوستان یه سوال داشتم از خدمتتون
من اینو متوجه شدم که برای آزاد کردن مدرک تحصیلی از طریق سابقه کار، اول سابقه کار رو برای مدرک تحصیلی پایین تر ( لیسانس) به کار میبرن و بعد برای مدرک تحصیلی بالاتر ( فوق لیسانس)، که خب طبیعتا سابقه کار در حدی نیست که بشه فوق لیسانس رو هم باهاش آزاد کرد.
میخواستم بپرسم آیا هیچ شیوه ای و راهی وجود نداره که اول مدرک لیسانس رو بخری ( مثلا قبل از اینکه اصلا شاغل بشی مدرک لیسانست رو بخری) و بعدش دو سال کار کنی و بعد این دوسال سابقه کار رو برای خرید مدرک فوق لیسانست به کار ببری؟
با توجه به اینکه من سهمیه منطقه دو استفاده کردم و 7 سال تعهد خدمت برای لیسانس دارم هیچ جوره نمیتونم حتی با سابقه کار لیسانسم رو آزاد کنم چه برسه به فوقم!!! میخواستم بپرسم آیا روشی وجود داره که لیسانس رو اول خرید و بعد سابقه کار رو برای آزاد کردن فوق لیسانس استفاده کرد؟
Shroya جان،
اگر منظورتونو درست متوجه شده باشم، می خواید اول لیسانستونو پول بدید و بخرید و بعد از سابقه کار برای آزادسازی ارشد استفاده کنید. خب اینکه دیگه روش خاصی نمی خواد. شما می ری دانشگاه لیسانست، بدهیتو برات محاسبه می کنن، واریز می کنی به حساب وزارت علوم و تمام! دیگه کسی کاری نداره که چرا می خوای این کار رو بکنی. از خداشون هم هست که پول بدی بهشون!
اگر منظورتونو درست متوجه شده باشم، می خواید اول لیسانستونو پول بدید و بخرید و بعد از سابقه کار برای آزادسازی ارشد استفاده کنید. خب اینکه دیگه روش خاصی نمی خواد. شما می ری دانشگاه لیسانست، بدهیتو برات محاسبه می کنن، واریز می کنی به حساب وزارت علوم و تمام! دیگه کسی کاری نداره که چرا می خوای این کار رو بکنی. از خداشون هم هست که پول بدی بهشون!
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"