13-05-2013, 08:20 PM
(10-05-2013, 03:02 PM)'iman_arasteh' نوشته:سلام اگه میشه در مورد رزومه منم جواب بدین:
لیسانس : مهندسی مکانیک جامدات آزاد مشهد با معدل 17.06
ارشد : MBA دانشگاه صنعتی شاهرود معدل 19
مقاله : 3 تا ISI
کتاب : 1 مرتبط با ارشد نقش editor ( نویسنده استادم )
زبان : آیلتس SAMPLE دادم 6.5 , 7 شدم
شانس گرفتن FULL FUND در فنلاند هست و چقدر ؟
دوست عزیز،
با توجه به اینکه شما ارشدتون ام بی ای بوده شانستون کم میشه برای دکترا....
به نظر من دوباره باید برای ارشد اقدام کنید توی رشته ی مکانیک.... اونطوری شاید امکان پذیرش باشه براتون...
شما در مورد کشور های مختلف اروپایی پرسیدید و باید عرض کنم خدمتتون که برای دکترا من شانسی برای پذیرش نمیبینم مگه دانشگاه هایی که شهریه های بالایی میگیرن....
برای ارشد شانس خوبی دارید و میتونید دانشگاه های کشور های مختلف اروپایی رو اپلای کنید... متاسفانه برای ارشد فاند زیاد پیدا نمیشه برای همین نمیشه گفت شانستون بالاس....
به هر حال این بهترین راه هست به نظر من.... یه راه دیگه هم دارید که جی آر ای امتحان بدید و ارشد رو توی آمریکا اپلای کنید... اونجا شانس فاند بیشتره تا اروپا اما جی آر ای میخاد....
موفق باشید
با توجه به اینکه شما ارشدتون ام بی ای بوده شانستون کم میشه برای دکترا....
به نظر من دوباره باید برای ارشد اقدام کنید توی رشته ی مکانیک.... اونطوری شاید امکان پذیرش باشه براتون...
شما در مورد کشور های مختلف اروپایی پرسیدید و باید عرض کنم خدمتتون که برای دکترا من شانسی برای پذیرش نمیبینم مگه دانشگاه هایی که شهریه های بالایی میگیرن....
برای ارشد شانس خوبی دارید و میتونید دانشگاه های کشور های مختلف اروپایی رو اپلای کنید... متاسفانه برای ارشد فاند زیاد پیدا نمیشه برای همین نمیشه گفت شانستون بالاس....
به هر حال این بهترین راه هست به نظر من.... یه راه دیگه هم دارید که جی آر ای امتحان بدید و ارشد رو توی آمریکا اپلای کنید... اونجا شانس فاند بیشتره تا اروپا اما جی آر ای میخاد....
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز