13-05-2013, 10:04 PM
در مورد چین و این دانشگاه باید بگم دانشگاه خوبی است و حالا من اون مقایسه رو نشنیدم ولی برای مستر شروع خوبی می تونه باشه و فکر کنم دستتون باز تره برای ادامه تحصیل در امریکا و بقیه کشورها....
بحث چاپ مقاله هم شما می توانید با مشاهده ی نام اساتید و یا دانشجویانش در صفحاتشون به ماجرا پی ببرید گرچه من شک دارم چون چینی ها حداقل در رشته هایی که آشنایی دارم دارای بیشترین چاپی ها می باشند
رشته ی انتخابی مهم هست ولی بحث مخارج رو هم در نظر باید بگیرید...در مجموع این شما هستید که باید تصمیم گیری کنیدچون شما هستید که این مسیر رو میخاهید ادامه بدهید
بحث چاپ مقاله هم شما می توانید با مشاهده ی نام اساتید و یا دانشجویانش در صفحاتشون به ماجرا پی ببرید گرچه من شک دارم چون چینی ها حداقل در رشته هایی که آشنایی دارم دارای بیشترین چاپی ها می باشند
رشته ی انتخابی مهم هست ولی بحث مخارج رو هم در نظر باید بگیرید...در مجموع این شما هستید که باید تصمیم گیری کنیدچون شما هستید که این مسیر رو میخاهید ادامه بدهید
(13-05-2013, 06:03 PM)'ehsan_eee_000' نوشته:سلام
ممنون از وقتی که گذاشتن
همون طور که خودتون هم گفتین رشته ها همه به انگلیسی هست و تفاوت چندانی باهم ندارند از لحاظ رشته ای
راستش خیلی از دوستان به من اینطور گفتن که فارغ التحصیل های این دانشگاه چین رو با فارغین استنفورد و برکلی مقایسه میکنن
از طرفی با چندتا از بچه های این دانشگاه چین که صحبت میکنم زیاد راضی نیستن و میگن استاداش زیاد با دانشجوهای خارجی مقاله نمیدن و ازین حرفا و خلاصه پذیرش گرفتن در مقطع دکترا رو سخت میدونن( البته بعضی ها هم نظرشون عکس این بود!!!)واقعا موندم در تصمیم گیری با این اطلاعات ناقص...