13-05-2013, 11:12 PM
(29-04-2013, 01:08 PM)'Rosalin' نوشته: با سلام و خسته نباشيد من تازه تو سايت عضو شدم نميدونم كه دارم درست پست ميزارم يا نه ولي ممنون ميشم راهنماييم كنيد . من ليسانس بيوشيمي ازدانشگاه آزاد تنكابن با معدل 15.50 ودر حال حاضر دانشجوي ارشد بيوشيمي دانشگاه فردوسي مشهد واحد بين الملل هستم يك مسئله اينه كه من مقطع فوقم به صورت آموزش محور هست يعني پايان نامه ندارم فكر ميكنم معدلم حدود ١٧ شود در مورد كار تحقيقاتي و مقاله هم در حال فعاليت هستم و فكر ميكنم تا پايان تحصيلم بتونم 3,4 تا مقاله داشته باشم در ضمن سيتي زن كانادا هستم ميخوام ببينم با تمام اين شرايط شانس گرفتن پذيرش PHD از دانشگاه هاي تورنتو رو دارم يا خير ؟ و اينكه براي مقاله هايي كه كار ميكنم اگه همكار طرح باشم اكي هست يا بايد نفر اوال باشم ؟ سوال ديگه اينكه اين تحصيل اموزش محور خيلي برام بد شده ؟ نميشه جاي پايان نامرو با كاراي پژوهشي پر كنم ؟ و چه رشته هايي ميتونم اپلاي كنم ؟ببخشين خيلي زيادشد سوال ها
سلام
دوست عزیز معدل کارشناسی شما متوسط هست. دانشگاه های خوب کانادا معمولا مینیمم معدل کارشناسی رو 15 میذارن برای دانشگاه های ایرانی. البته نمیشه گفت شما صرفا به خاطره این معدل نمیتونی پذیرش بگیری. ولی در هر صورت معدل یک فاکتور مهم هست.
در مورد شرایطتتون هنوز مشخص نیست که معدل ارشد شما چند میشه. همینطور در حال حاضر مقاله هم ندارین. امتحان زبان هم ندادین. به این ترتیب نظر دادن در مورد شما و اینکه چقدر شانس دارین خیلی سخت خواهد بود. نتایج پذیرش کانادا رو ملاحظه بفرمایید که یک ایده ای داشته باشین.
در مورد ترتیب اسامی در مقاله به این تاپیک میتونین مراجعه کنین. در مورد رشته هایی که میتونین اپلای کنین بسته به خودتون داره. باید رشته های مورد علاقتون رو خودتون سرچ کنید.
معمولا افرادی که برای دکترا میخوان ادامه بدن پایان نامه دارن در مقطع ارشد. بهتر هست در این مورد از خود دانشگاه سوال کنید.
دوست عزیز معدل کارشناسی شما متوسط هست. دانشگاه های خوب کانادا معمولا مینیمم معدل کارشناسی رو 15 میذارن برای دانشگاه های ایرانی. البته نمیشه گفت شما صرفا به خاطره این معدل نمیتونی پذیرش بگیری. ولی در هر صورت معدل یک فاکتور مهم هست.
در مورد شرایطتتون هنوز مشخص نیست که معدل ارشد شما چند میشه. همینطور در حال حاضر مقاله هم ندارین. امتحان زبان هم ندادین. به این ترتیب نظر دادن در مورد شما و اینکه چقدر شانس دارین خیلی سخت خواهد بود. نتایج پذیرش کانادا رو ملاحظه بفرمایید که یک ایده ای داشته باشین.
در مورد ترتیب اسامی در مقاله به این تاپیک میتونین مراجعه کنین. در مورد رشته هایی که میتونین اپلای کنین بسته به خودتون داره. باید رشته های مورد علاقتون رو خودتون سرچ کنید.
معمولا افرادی که برای دکترا میخوان ادامه بدن پایان نامه دارن در مقطع ارشد. بهتر هست در این مورد از خود دانشگاه سوال کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.