14-05-2013, 12:04 AM
(13-05-2013, 08:26 PM)'ehsan_eee_000' نوشته:خیلی ممنون هرچند پذیرش هاش آنچنانی نیستن!
یعنی شما فاند چین رو به کل نادیده میگرفتین؟
والا اینا تنها رشته هایی بودن که برای پذیرش مرتبط با صنایع تونستم پیدا کنم، خودتون که بهتر اطلاع دارین عموما چیزی به اسم مهندسی صنایع به ندرت در اروپا وجود داره واسه همین اینا تنها گزینه های موجود بودن
البته باید خدمتتون عرض کنم که همه رشته ها در دپارتمان های مهندسی هست نه مدیریت، این تفاوتی ایجاد نمیکنه؟
راجب موضوع رشته واقعا الان فکر نمیکنم که بتونم تشخیص بدم چی برام بهتره مخصوصا تو این زمان کوتاه، و این حرف شما بشتر نگرانم کرد چون قبلا از یکی از دوستان دیگه هم شنیده بودم :-s
من متوجه فاند نشده بودم توی چین... خب اگه فاند میدن که بهترین جا همونجاست!!
در مورد دپارتمان های مهندسی والا تاثیر مستقیم نداره اما به خاطر ذهنیت مهندسی بعدا احتمالا توی موضوع تزتون و ریسرچ اینترستتون تاثیر داره که این خوبه...
نگران رشته هم نباشید به هر حال اینکه از الان به آینده فکر میکنید و تا حالا موفق بودید خیلی خوبه و مطمئنم برای دکترا خیلی بهتر هم میشه اوضاعتون
در مورد دپارتمان های مهندسی والا تاثیر مستقیم نداره اما به خاطر ذهنیت مهندسی بعدا احتمالا توی موضوع تزتون و ریسرچ اینترستتون تاثیر داره که این خوبه...
نگران رشته هم نباشید به هر حال اینکه از الان به آینده فکر میکنید و تا حالا موفق بودید خیلی خوبه و مطمئنم برای دکترا خیلی بهتر هم میشه اوضاعتون
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز