14-05-2013, 10:02 PM
(14-05-2013, 04:24 PM)'maryam4312' نوشته: از هتل پایتخت اطلاعی ندارین دوستان؟ یه راه تماسی برای رزرو ؟ ازونجا تا سفارت میشه رفت دیگه بدون ماشین؟
نکته خاصی بذهنتون نمیرسه راجب هتلا مثلا شنیدم چیزی نمیگن اولش اما تا 11:30 تحویل ندین جریمه میکنن
آقای نون! برامون رزرو میکنن تماس بگیریم باهاشون؟
و یه سوال دیگه . میشه گذرنامه رو بسپریم به ایشون تا اگه ویزا اومد پیک آپ کنن ...؟
ما که رفتیم، هتل پایتخت جا نداشت، کلاً هم آقا نظر خیلی موافق نیست که بریم اونجا، خیلی از بدی های اونجا میگه، حالا دیگه چقدر این هتل بده، یا چقدر رفتن ما به جاهای دیگه، مخصوصاً آک آلتین برای آقا نظر سود بیشتری داره نمی دونم. ولی در کل آقا نظر آدم خوبیه، توصیه می کنم باهاش هماهنگ کنین. از پایتخت که راحت پیاده میشه رفت سفارت، اصلاً کنار همن تقریباً ولی کلاً اینور اونور رفتن تو عشق آباد خیلی راحت و ارزونه. جلو هر ماشینی دست تکون بدین با 3-5 منات میبرتتوت هرجای شهر که بخواین، تو این مدت هم که دارین باهاش راجع به قیمت حرف می زنین، 2-3 تا ماشین دیگه پشت سرش وایسادن منتظرن که با اون به توافق نرسین، خلاصه نگران مسیر نباشین، هرجا باشه هتل، مشکلی نیست. شماره ای که من از پایتخت دارم، شماره ایه که از داخل عشق اباد میشه تماس گرفت باهاش و اینه : 940775 با توجه به اینکه شماره های آک التین هم 0099312363700 و 0099312363494 باید با اضافه کردن 0099312 به اون شماره پایتخت بشه باهاش تماس گرفت.
اینکه اقا نظر از اینجا هتل رزرو میکنه یا نه رو نمیدونم، ولی ما رفتیم اک آلتین و آقا نظر گفت اگه من براتون اتاق بگیرم، تحویل اتاق یکی دو ساعت بیشتر از حالت عادی میتونه باشه، ما با هماهنگی آقا نظر ساعت 3 بعدازظهر، جای 12 ظهر اتاق رو تحویل دادیم که خیلی بدردمون خورد.
در مورد گذرنامه درست متوجه نشدم قضیه چیه! چطور می خواین گذرنامه رو به دستشون برسونین؟ چطور گذرنامه ویزا خورده برگردونن بهتون؟ کلاً برای پیک آپ دوستانی که برای مصاحبه میرن بهترین گزینه هستن، ایشالا وقتی که ویزا اومد، یه سر میریم دم سفارت ترکمنستان، یکی از بچه هایی که اومده ویزای ترکمنستانش رو بگیره و بره برای مصاحبه پیدا می کنیم.
اینکه اقا نظر از اینجا هتل رزرو میکنه یا نه رو نمیدونم، ولی ما رفتیم اک آلتین و آقا نظر گفت اگه من براتون اتاق بگیرم، تحویل اتاق یکی دو ساعت بیشتر از حالت عادی میتونه باشه، ما با هماهنگی آقا نظر ساعت 3 بعدازظهر، جای 12 ظهر اتاق رو تحویل دادیم که خیلی بدردمون خورد.
در مورد گذرنامه درست متوجه نشدم قضیه چیه! چطور می خواین گذرنامه رو به دستشون برسونین؟ چطور گذرنامه ویزا خورده برگردونن بهتون؟ کلاً برای پیک آپ دوستانی که برای مصاحبه میرن بهترین گزینه هستن، ایشالا وقتی که ویزا اومد، یه سر میریم دم سفارت ترکمنستان، یکی از بچه هایی که اومده ویزای ترکمنستانش رو بگیره و بره برای مصاحبه پیدا می کنیم.