14-05-2013, 10:49 PM
(14-05-2013, 10:34 PM)'mehrdad_pamad' نوشته: با سلام
من واسه 92.6.1 پذیرش از سپاه گرفتم.لیسانس عمران هستم
اونایی که اطلاع دارن ممنون میشم بهم جواب بدن:
شهر آموزشی سپاه کجاهاست؟(من شنیدم کرج و اصفهان و نیشابور و یزد و کرمانشاه هستش)
کدومشون مناسبتره؟
راسته که دوره آموزشی تو سپاه 45 روز هست؟
درجه لیسانس تو سپاه چی هست؟
یه سوالم شاید سطح پایین باشه ولی پرسیدنش عیب نیس.روز اول شهریور کدم هر جا باشه باید خودم برم اون شهر یا اینکه امکاناتی از طرف هنگ شهر هست که اعزامت کنن؟
با تشکرات فراوان
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
تا جایی که من اطلاع دارم، مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد، عموما به شهید مدرس کرج فرستاده خواهند شد و مشمولان دارای مدرک کارشناسی، به سایر پادگان ها. نمیدونم منظور شما از مناسب تر چیه؟ ولی در مورد نیشابور و کرمانشاه، شنیدم، که نسبتا سخت گیری زیاد هست، در مورد اصفهان هم اطلاعی ندارم. دوره آموزشی طبق آئین نامه نیروهای مسلح، حدود 56 الی 60 روز است ولی در بعضی ماه ها (مثل اعزامی های اسفند) این مدت کوتاه تر خواهد شد. درجه مشمول دارای مدرک کارشناسی در سپاه، رزم دار یکم (یک درجه کمتر از ستوان سوم) خواهد بود. شما در روز اعزام، تشریف میبرید، سازمان نظام وظیفه مرکز استان و از اونجا، با اتوبوس به پادگان آموزشی تون اعزام خواهید شد.
تا جایی که من اطلاع دارم، مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد، عموما به شهید مدرس کرج فرستاده خواهند شد و مشمولان دارای مدرک کارشناسی، به سایر پادگان ها. نمیدونم منظور شما از مناسب تر چیه؟ ولی در مورد نیشابور و کرمانشاه، شنیدم، که نسبتا سخت گیری زیاد هست، در مورد اصفهان هم اطلاعی ندارم. دوره آموزشی طبق آئین نامه نیروهای مسلح، حدود 56 الی 60 روز است ولی در بعضی ماه ها (مثل اعزامی های اسفند) این مدت کوتاه تر خواهد شد. درجه مشمول دارای مدرک کارشناسی در سپاه، رزم دار یکم (یک درجه کمتر از ستوان سوم) خواهد بود. شما در روز اعزام، تشریف میبرید، سازمان نظام وظیفه مرکز استان و از اونجا، با اتوبوس به پادگان آموزشی تون اعزام خواهید شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.