15-05-2013, 11:23 AM
(14-05-2013, 08:55 PM)'GordAfarid' نوشته:سلام
منظورتون اینه که حتی اگر استادمربوطه استاد موقت دانشگاه ما یا استاد پروازی باشه هم باید تو سربرگ و پاکت دانشگاه اصلی خودش نامه قرار داده بشه؟
ببینید دوست من اگه شخصی استاد یه دانشگاه باشه حتی پروازی و یا موقت به سربرگ و ایمیل اون دانشگاه دسترسی داره...
خب مطمئنا بهتره نامه ای که فرستاده میشه سربرگ داشته باشه تا رسمی باشه دیگه... فک نمیکنم بحثی سر این مورد باشه و نیاز باشه که شما رو قانع کنیم که توی سربرگ نوشتن بهتره تا توی کاغذ سفید!! اگه منظورتون اینه که سخته و سربرگ گیر نمیاد و اصلا وجود نداره و ازین چیزا باید عرض کنم که بله، من خودم سربرگ انگلیسی درست کردم دادم به استادام که توش توصیه نامه شون رو پرینت بگیرن... اما بازم تکرار میکنم اگه توی کاغذ معمولی پرینت بشه توصیه نامه خیلی غیر عادی نیست، اما اگه به وسیله ی جی میل یا یاهو یا ایمیل های غیر رسمی فرستاده بشه (در صورت آنلاین بودن) خیلی غیر عادی محسوب میشه..
موفق باشید
خب مطمئنا بهتره نامه ای که فرستاده میشه سربرگ داشته باشه تا رسمی باشه دیگه... فک نمیکنم بحثی سر این مورد باشه و نیاز باشه که شما رو قانع کنیم که توی سربرگ نوشتن بهتره تا توی کاغذ سفید!! اگه منظورتون اینه که سخته و سربرگ گیر نمیاد و اصلا وجود نداره و ازین چیزا باید عرض کنم که بله، من خودم سربرگ انگلیسی درست کردم دادم به استادام که توش توصیه نامه شون رو پرینت بگیرن... اما بازم تکرار میکنم اگه توی کاغذ معمولی پرینت بشه توصیه نامه خیلی غیر عادی نیست، اما اگه به وسیله ی جی میل یا یاهو یا ایمیل های غیر رسمی فرستاده بشه (در صورت آنلاین بودن) خیلی غیر عادی محسوب میشه..
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز