15-05-2013, 01:05 PM
بله، به نظر من که شانس دارید. نمره آیلتس شما خیلی پایین بوده و تحصیلات لیسانس رو تموم نکرده بودید و احتمالا برای تحصیل در امریکا فاند هم از دانشگاه نداشتید. راستش اگر با اون شرایط ویزا میگرفتید عجیب میبود. به نظرم حداقل اگر IELTS رو نمره ۷ گرفته باشید و نامه بانکی مناسب از عموتون داشته باشید، احتمال این که بتونید ویزا بگیرید هست. فقط از قبل در مورد تحقیقاتی که کردید و کارهایی که در رزومهاتون هست فکر کنید و خودتون رو برای مصاحبه آماده کنید و سوالات متداول در مصاحبه که در همین سایت بهش اشاره شده رو هم نگاه کنید و خودتون رو آماده کنید که اونجا غافلگیر نشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.