15-05-2013, 02:38 PM
(15-05-2013, 11:38 AM)'mehrdad_pamad' نوشته: با تشکر از جواب کامل و جامع شمادوست من، شما اول شهریور تشریف میبرید نظام وظیفه...بقیه کارها رو بسپارید به عزیزان مستقر در نظام وظیفه مرکز استان
یعنی واسه منکه تاریخ اعزام اول شهریور زده شده اول شهریور باید جلوی سازمان نظام وظیفه باشم؟یا دقیقا اول شهریور باید خودم و به مرکز آموزشی شهری که میفتم معرفی کنم؟
(15-05-2013, 11:47 AM)'benyaminkarimi' نوشته: سلام .خسته نباشید.
من همی 20صفحه رو مرور کردم ولی باز سوال پیش اومده.من خرداد 91پیش دانشگاهی گرفتم. پلیس +10 به من گفت خرداد 92 باید دفترچه پست کنم تا غیبت نخورم.من 6 تیر 92 کنکور دارم به نظر شما من دفترچه رو چه تاریخی پست کنم.که بتونم کنکور بدم.اگه قبل از 6 تیر اعزام شدم باید چیکار کنم ؟میتونم کنکور بدم؟
میانگین چقدر طول میکشه تا اعزام کنن.
خیلی خیلی ممنون.
درود دوست من، خوشامد جهت پیوستن به فروم و تشکر بابت مطالعه ارسال های پیشین قبل از طرح سوال جدید
شما اگر 31 خرداد 1392 دفترچه رو ارسال کنید، میتونید در کنکور شرکت کنید. به این دلیل که شما مطمئنا اعزامی اول تیرماه نخواهید بود (چون اعزام در ابتدای ماه های زوج، ویژه فارغ التحصیلان با مدرک کارشناسی و بالاتر است) و اعزام مشمولان دیپلم، در 19 ام ماه ها صورت میگیره. از طرف دیگر، معمولا بین ارسال مدارک تا تعیین زمان اعزام، حداقل حدود 1 ماه، فاصله خواهد بود.
شما اگر 31 خرداد 1392 دفترچه رو ارسال کنید، میتونید در کنکور شرکت کنید. به این دلیل که شما مطمئنا اعزامی اول تیرماه نخواهید بود (چون اعزام در ابتدای ماه های زوج، ویژه فارغ التحصیلان با مدرک کارشناسی و بالاتر است) و اعزام مشمولان دیپلم، در 19 ام ماه ها صورت میگیره. از طرف دیگر، معمولا بین ارسال مدارک تا تعیین زمان اعزام، حداقل حدود 1 ماه، فاصله خواهد بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.