17-05-2013, 10:23 AM
(15-05-2013, 04:03 PM)'Domenikan' نوشته: اخه بورسیه دانشگاه بیشتر برای بچه های first call هست و بعد اگه شد second call .
تاریخ دقیق پذیرش first call و second call بهم بگین؟؟؟
من وقتی اسفند امتحان زبان دادم میتونم واسه پذیرش ترم اول و first call سریع اقدام کنم یا نه؟یا اینکه پذیرش ترم دوم حسلب میشم اگه بخوام اقدام کنم؟؟
با تشکر فراوان از حوصله ای که به خرج میدین
خواهش میکنم.
خیلی تفاوتی بین ارشد و کارشناسی نیست. و همچنین تاریخ روادید ویزا و سایر امور عیناً در تاریخ های مشخص شده برای دوره ارشد و لیسانس برگزار میشه. بله چرا که نه. به شرطی که همه مدارک و موارد مورد نیاز اماده باشه. اگر همه موارد اماده باشه شما از شهریور باید ایتالیا باشید غیر از این نمیشه.
خیلی تفاوتی بین ارشد و کارشناسی نیست. و همچنین تاریخ روادید ویزا و سایر امور عیناً در تاریخ های مشخص شده برای دوره ارشد و لیسانس برگزار میشه. بله چرا که نه. به شرطی که همه مدارک و موارد مورد نیاز اماده باشه. اگر همه موارد اماده باشه شما از شهریور باید ایتالیا باشید غیر از این نمیشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public