17-05-2013, 11:04 AM
(16-05-2013, 06:43 PM)'pama' نوشته: ممنونم دوستان از جوابتون.
بله اوضاع من و البته چند تا از دوستانم همونطور هست که جناب فرید گفتن، و این برام مهمه که بدونم این دانشگاه ها در آینده برای اپلای دکترا ایجاد مشکل میکنن یا نه؟![img]images/smilies/huh.gif[/img]
چون من امروز با این مساله برخورد کردم و اونطور که از دوستانم که از مالک اشتر و امام حسین فارغ التحصیل شدن شنیدم، اونها هم گفتن که اپلای برای مقطع بعدی با فرض اینکه این دانشگاه ها دانشگاه مبدا باشه، با ریسک بسیار بالایی همراه هست...
اما اونطور که دوستمون جناب reza_1st گفتن، بودن از دوستانشون که تو مالک اشتر درس خوندن و الان هم آمریکان....
راستش شدیدا الان برام جای سوال شد که آیا واقعا انتخاب چنین دانشگاه هایی با امکانات خوبی که در بین دانشگاه های ایران داره، در مقابل مشکلات احتمالی برای اپلای کردن در آینده، یه ریسک محسوب میشه؟؟
به فرید:
دوست من میشه لطفا واضحتر بگید چه مشکلی برای دوستانمون که دانشجوی شهید بهشتی بودن، به وجود اومده بود؟ آخه این دانشگاه هم از دانشگاه های به نام هست...
اگه تو انجمن استرالیا سوالتون بپرسی بهتر میتونن جواب بدن. این دانشگاه اسمش توی لیست تحریم های استرالیا است و به چند نفر هم ویزا ندادن از این دانشگاه بدون دلیل و شایعه شده که بخاطر مسایلی که شهید بهشتی داره این اتفاق افتاده. حالا اینکه واقعا مشکل ایجاد میکنن یا نه من اطلاعی ندارم.