18-05-2013, 01:59 PM
(18-05-2013, 10:30 AM)'maryam4312' نوشته: درود
اگر تغییری در اسم یا فامیلمون داشته باشیم (حذف پسوند نام خانوادگی مثلا) باید در قسمت
Have you ever used other names (i.e., maiden, religious, professional, alias, etc.)?
بنویسیم درسته؟
Person/Entity Paying for Your Trip رو چی بزنیم؟بعضیا میگن self بعضیا میگن باید دانشگاه رو زد
در مورد سوال دومتون، این مورد بیشتر برای ویزاهای توریستی کاربرد داره و در مورد ویزاهای دانشجویی نظرها متفاوت است، عده ای از دوستان میگن بنویسید Self و عده دیگه ای میگن دانشگاه رو بنویسید (با فرض اینکه فاند داشته باشید) ولی بنظر شخصی من، چون دانشگاه هزینه مسافرت شما رو پرداخت نمیکنه، باید Self نوشت. ضمن اینکه طبق تجربه دوستان، این سوال، خیلی مورد مهم و حیاتی هم نیست.
در مورد سوال اول هم بنظرم باید ذکر کنید.
در مورد سوال اول هم بنظرم باید ذکر کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.