21-05-2013, 06:53 PM
(21-05-2013, 04:01 AM)'pmrd' نوشته: دوستان
من دو تا سوال داشتم
1- میخوام وقت سفارت در آنکارا بگیرم اما بهم گفتن سفارت وقت هاش رو بسته و تاحالا به
هیچ دانشجویی در جون و جولای وقت نداده ؛ به نظر شما ممکنه این روند را ادامه بدهند؛
با توجه به اینکه من باید تا 20 آگست وارد امریکا بشم طبق i-20 .
2- به نظرتون با شرایط من چند درصد امکان داره بهم ویزا بدن؟,
1-20 از دانشگاه کلرادو در رشته ی عمران و تافل دارم. ( البته در مقطع لیسانس - سن 19 )
و حساب بانکی در یکی از بانک های دبی با حدود 50 هزار دلار .
و همینطور در ایران هم 2 تا خونه به نامم هست.
مرسی از توجهتان
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
1- همونجور که خودتون هم ذکر کردید، وقت های سفارت آنکارا تا پایان June پر است و وقتی برای July باز نشده هنوز، به همین دلیل پیشنهاد میشه که برای وقت گرفتن، سراغ سایر سفارت ها برید (در حال حاضر تنها سفارتی که در June وقت خالی داره، دبی هست که اون هم به سرعت در حال پر شدن است).
1- همونجور که خودتون هم ذکر کردید، وقت های سفارت آنکارا تا پایان June پر است و وقتی برای July باز نشده هنوز، به همین دلیل پیشنهاد میشه که برای وقت گرفتن، سراغ سایر سفارت ها برید (در حال حاضر تنها سفارتی که در June وقت خالی داره، دبی هست که اون هم به سرعت در حال پر شدن است).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.