(21-05-2013, 08:52 PM)'enmr.alitorabi' نوشته: سلام تروخدا کمک کنید؟!؟!؟!؟!؟ دارم دق میکنم
بچه ها من تا 08/12/1392 معافیت تحصیلیم تموم میشه و بهمن ماه کنکور ارشد میدم با کمک خدا و دعای شما دوستان 100% قبول میشم جوابش اردیبهشت 93 میاد و مهرماه 93 میرم سره کلاس از طرفی من به خاطر شغلی که دارم فاصله بین اسفند 92 تا مهر 93 رو میخوام کشش بدم اگه به من بگین چیکار کنم و خلاء های قانونی رو بهم بگین ممنون میشم در ضمن از قانون به تعویق انداختن تاریخ اعزام هم برام بگین؟!؟!؟!؟
یکی از همکارام عینا مثل من بود ولی تاریخ اعزامش بعد از ثبت نام داشگاه بود خلاصه داره حالشو میبره.
چون در غیر اینصورت شغلمو از دست میدم.
من متولد 27/09/1368 هستم و تک پسرم .
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
اول اینکه شما اگر مدارکت رو 8 اسفند ارسال کنی، حدود دو الی چهار ماه بعدش به خدمت اعزام خواهی شد (با توجه به تعداد مشمولان متقاضی اعزام در هر کدام ماه های زوج). در مورد خلاهای قانونی (!) من اطلاعی ندارم ولی بعد از اعلام نتایج کارشناسی ارشد و در صورت قبولی میتونید از خدمت ترخیص بشوید. در مورد تمدید خدمت هم، پیشنهاد میکنم این تاپیک و شرایط لازم برای تمدید رو مطالعه کنید. موفق باشید
اول اینکه شما اگر مدارکت رو 8 اسفند ارسال کنی، حدود دو الی چهار ماه بعدش به خدمت اعزام خواهی شد (با توجه به تعداد مشمولان متقاضی اعزام در هر کدام ماه های زوج). در مورد خلاهای قانونی (!) من اطلاعی ندارم ولی بعد از اعلام نتایج کارشناسی ارشد و در صورت قبولی میتونید از خدمت ترخیص بشوید. در مورد تمدید خدمت هم، پیشنهاد میکنم این تاپیک و شرایط لازم برای تمدید رو مطالعه کنید. موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.