22-05-2013, 07:56 AM
(21-05-2013, 12:13 AM)'jake' نوشته: lavender عزیز میشه بفرمایید الان میانگین هزینه ماهیانه در حدود چقدر هستش ؟!
زندگی دانشجویی و زندگی یک فرد مجرد !!
ممنون
دوست عزیز این پست رو اول بخونید...بعد هر سئوالی داشتید دوستان تا اونجایی که بدونن راهنمایی می کنن.
یه نکته ای که هست هر ایالتی با هم فرق داره- جدای از اون هر شهر تو یه ایالت با هم فرق داره خرج و مخارجش.
من و یکی از دوستام تو یه ایالت هستیم ولی دو شهر جدا که خدود 20 مایل با هم فاصله داریم. قیمت خونه و بنزین و... خیلی متفاوت هست.
البته چیزی که من همیشه می گم اینه که دوتا چیز تعیین کننده هست: 1:میزان قرتی بودن آدمها و عشق برند بودن که بر می گرده به مدل خرید کردن هر فرد- 2: ماشین داشتن یا نداشتن.
یا یکی از دوستای من می ره دمپایی می خره 45 دلار- من می خرم 9دلار-
یکی عاشق حراج هست و کوپن بازی.... اون یکی یه چیز کوچیک غیر از فلان فروشگاه بخره افت کلاس داره براش.
برای همین اصلاً نمی شه کلی گفت: یه آدم مجرد خرجش ماهی اینقدر هست....مثلاً 800 دلار.
یه نکته ای که هست هر ایالتی با هم فرق داره- جدای از اون هر شهر تو یه ایالت با هم فرق داره خرج و مخارجش.
من و یکی از دوستام تو یه ایالت هستیم ولی دو شهر جدا که خدود 20 مایل با هم فاصله داریم. قیمت خونه و بنزین و... خیلی متفاوت هست.
البته چیزی که من همیشه می گم اینه که دوتا چیز تعیین کننده هست: 1:میزان قرتی بودن آدمها و عشق برند بودن که بر می گرده به مدل خرید کردن هر فرد- 2: ماشین داشتن یا نداشتن.
یا یکی از دوستای من می ره دمپایی می خره 45 دلار- من می خرم 9دلار-
یکی عاشق حراج هست و کوپن بازی.... اون یکی یه چیز کوچیک غیر از فلان فروشگاه بخره افت کلاس داره براش.
برای همین اصلاً نمی شه کلی گفت: یه آدم مجرد خرجش ماهی اینقدر هست....مثلاً 800 دلار.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
♥♫ listen ♥♫ L
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]♥♫ listen ♥♫ L