22-05-2013, 01:33 PM
دوستان عزیز برای گرفتن جواب های نظام وظیفه ای خودتون از این صفحه میتونید اقدام کنید.قبل از طرح سوال این صفحه رو بررسی کنید شاید جواب سوالتون باشه.قبلا پاسخدهی خوبی نداشتن ولی الان بهتر شده و سریع تر جواب میدن.فقط لطفا برای اینکه این تاپیک پر باریشو از دست نده سوالایی که جوابشو میگیرید بیارید همینجا که بقیه هم استفاده کنن.فکر میکنم اینطوری هم جوابها از مرجع اصلی و مطمئن هست و هم در وقت صرفه جویی میشه.ببینم چیکار میکنید
اول هم خودم شروع می کنم
شرح درخواست: با سلام.بعد از فراغت از تحصيل(در فرجه يكساله) چند بار اجازه خروج از كشور را داريم؟در اين فرجه امكان رفتن سفر علمي(با 5ميليون وثيقه) وجود دارد؟
شرح پاسخ: باسلام محدوديت ندارد درضمن باز هم بستگي به وضعيت شما دارد.
شرح درخواست: با سلام.كسي كه در سالهای قبل چند ماه از خدمت خود را انجام داده و به خاطر قبولي در دانشگاه ترخيص شده و بدون غيبت ميباشد
اگر در سال 92 بخواهد به خدمت اعزام شود برايش طبق قانون سالی که خدمت رفته (كل خدمت سربازي 18ماه)در نظر گرفته ميشود؟
شرح پاسخ: طبق قانون جديد خدمت شما 21 ماه است.
اول هم خودم شروع می کنم
شرح درخواست: با سلام.بعد از فراغت از تحصيل(در فرجه يكساله) چند بار اجازه خروج از كشور را داريم؟در اين فرجه امكان رفتن سفر علمي(با 5ميليون وثيقه) وجود دارد؟
شرح پاسخ: باسلام محدوديت ندارد درضمن باز هم بستگي به وضعيت شما دارد.
شرح درخواست: با سلام.كسي كه در سالهای قبل چند ماه از خدمت خود را انجام داده و به خاطر قبولي در دانشگاه ترخيص شده و بدون غيبت ميباشد
اگر در سال 92 بخواهد به خدمت اعزام شود برايش طبق قانون سالی که خدمت رفته (كل خدمت سربازي 18ماه)در نظر گرفته ميشود؟
شرح پاسخ: طبق قانون جديد خدمت شما 21 ماه است.