24-05-2013, 09:35 AM
(24-05-2013, 01:01 AM)'milad_delta3' نوشته: سلام من 2 تا ماده از معافیت دائم شامل حالم میشد یکی کیست های استخوانی یکی دیگه هم خم نشدن انگشتان دست ولی بعد از یک سال الاف کردن و افتادن از دانشگاه و... زندگی,منو معاف از رزم کردن دروغ و کلک هم در کار نبود انگار دروغ و کلک بزنی بیشتر هواتو دارن
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همونطور که اطلاع دارید، شما در دوره آموزشی و از طریق بهداری پادگان هم میتونید برای معافیت پزشکی اقدام کنید و طبق شنیده های من از دوستان، نسبت به روند معمول دریافت معافیت پزشکی، سختگیری های بی مورد کمتر است. موفق باشید
همونطور که اطلاع دارید، شما در دوره آموزشی و از طریق بهداری پادگان هم میتونید برای معافیت پزشکی اقدام کنید و طبق شنیده های من از دوستان، نسبت به روند معمول دریافت معافیت پزشکی، سختگیری های بی مورد کمتر است. موفق باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.