24-05-2013, 11:49 AM
(24-05-2013, 11:31 AM)'kamari' نوشته: تعداد توصیه نامه ها هم تاثیر میذاره؟ (ببخشید، چون من می تونم حدود 10 تا توصیه نامه بگیرم، هم از دوره ارشد و هم از کارشناسی)
دوست من، متوجه منظورتون از "تعداد توصیه نامه ها" نشدم. ولی اگر تعداد توصیه نامه هایی که از یک استاد میگیرید زیاد بشه، اساتید همکاری خوبی نشون نخواهند داد، به همین دلیل توصیه میشه که اگر به تعداد نسبتا زیادی توصیه نامه نیاز دارید، سعی کنید اون رو بین اساتید مختلف پخش کنید (یعنی به هر استاد برای دریافت بیشتر از 3 الی 4 توصیه نامه مراجعه نکنید). در مورد مشکلات گرفتن توصیه نامه از اساتید هم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.