26-05-2013, 06:49 AM
(25-05-2013, 10:33 PM)'Star7' نوشته:مرسییی
توضیحت خیلی کامل و خوب بود
ببین این یکی که پیدا کردم قطر یه مسیر ۷۰۹ $ است. استاپ ها ۲ تا ۳ و ۵ ساعته.
مشکوک ارزون نیست؟
این سایت ماتریکس قابل اعتماده راستی؟
آخه تو سایت خود قطر نیست این آپشن.قیمت هاش رو هزار و خورده ای هست
من در مورد قابل اعتماد بودن این سایت اطلاعاتی ندارم، اما به طور کلی زیاد پیش میاد که سایتهای دیگه قیمتهایی که به شما ارائه میدهند کمتر از قیمت سایت خود خط هوایی باشه، اما همون طور که بچهها گفتند همه شرایط مثل جریمه برای تغییر تاریخ یا کنسل کردن پرواز، تعداد چمدونهای مجاز، تعداد توقفها، محل صندلی در هواپیما رو چک کنید. این چیزها قیمت بلیت رو تغییر میده.
بعضی از سایتهای معروف برای تهیه بلیت که من خبر دارم و مورد اعتماد هستند اینها هستند: orbitz، priceline، expedia، kayak، travelocity. البته مطمئنا سایتهای قابل اعتماد زیاد دیگهای هم هستند، که من ازشون خبر ندارم یا الان در ذهنم نیست.
بعضی از سایتهای معروف برای تهیه بلیت که من خبر دارم و مورد اعتماد هستند اینها هستند: orbitz، priceline، expedia، kayak، travelocity. البته مطمئنا سایتهای قابل اعتماد زیاد دیگهای هم هستند، که من ازشون خبر ندارم یا الان در ذهنم نیست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.