27-05-2013, 08:11 PM
(27-05-2013, 07:22 PM)'nasser86' نوشته: سلام.من در حال گرفتن پذیرش. و تا آخرای خرداد 92 کارام تموم میشه .اگه دفترچه رو آخرای خرداد یا اول تیر پست کنم ، شهریور اعزامم ؟خیلی برایم مهمه که شهریور اعزام بشم
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
اگر پذیرش شما قطعی بشه، یعنی سازمان به کار گیرنده شما، اسم شما رو به عنوان مامور به ستاد نیروهای مسلح ارسال کنه، مطمئنا تاریخ اعزام شما مطابق با نیاز اون سازمان خواهد بود. از طرفی، با توجه به تعداد نیروهای مورد نیاز ستاد در هر ماه، معمولا شما اگر مدارک رو خرداد ماه یا اوایل تیر ارسال کنید، به احتمال زمان اعزامتون شهریور خواهد بود. حتی اگر زمان اعزام شما به جای شهریور، آبان باشد، میتونید درخواست تعجیل هم بدید.
اگر پذیرش شما قطعی بشه، یعنی سازمان به کار گیرنده شما، اسم شما رو به عنوان مامور به ستاد نیروهای مسلح ارسال کنه، مطمئنا تاریخ اعزام شما مطابق با نیاز اون سازمان خواهد بود. از طرفی، با توجه به تعداد نیروهای مورد نیاز ستاد در هر ماه، معمولا شما اگر مدارک رو خرداد ماه یا اوایل تیر ارسال کنید، به احتمال زمان اعزامتون شهریور خواهد بود. حتی اگر زمان اعزام شما به جای شهریور، آبان باشد، میتونید درخواست تعجیل هم بدید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.