(29-05-2013, 10:30 AM)'zahya' نوشته: با سلام به دوستان عزیز
من فوق شیمی دارم و میخواهم در رشته Pharmacutical Engeneering که ظاهرا در ایران رشته جدیدی هست ارشد دیگری بخونم که راحتتر وبهتر برای دکترا خارج از کشور اقدام کنم. چون وقتی کارهای اساتید دانشگاههای آمریکا یا کانادا رو میخونم، خیلی هاشون کارهای بین رشته ای انجام میدند.
سوال اولم:مثل اینکه این رشته در ایران دکترا نداره! در دانشگاههای آمریکا یا کانادا چطور؟ میشه اگر لینکی دارید دراختیارم بگذارید؟
سوال دومم:تحصیل رشته دکترای داروسازی در آمریکا یا کانادا چطوریه؟ آیا من میتونم از این رشته به دکترای داروسازی (رشته مورد علاقه ام) برسم یا باید دوباره کنکور سراسری-علوم تجربی بدم؟[img]images/smilies/huh.gif[/img]
مرسی از اینهمه دقت و توجهتان
برای رشته pharmaceutical engineering مقطع دکتری وجود داره در مورد سوال دوم هم من نمی دونم چرا اینقدر علاقه خاصی به این رشته دارید که حتی حاضرید دوباره کنکور بدید. کنکور مجدد دادن فکر نکنم کار درستی باشه چون با افزایش سن انگیزه و توان افراد کمتر میشه و این رشته خیلی سختی برای قبولی هست. با همین مدرک شیمی می تونید همونطور که توی این تاپیک اشاره شده توی فیلدهای که خیلی شبیه به دکترای داروسازی هست کار کنید.