30-05-2013, 03:32 PM
(30-05-2013, 02:22 PM)'migren_teh' نوشته: من دانشجو هستم و غیبت ندارم. مادر و پدرم حدود پنج سال است که طلاق گرفتن. یک برادر بزرگتر از خودم دارم که سربازی رفته و پایان خدمت داره. من و برادرم با مادرم زندگی می کنیم. خیلی ها به من می گن تو معافی اما روی کاغذ شرایطش رو ندارم. می خواستم ببینم که آیا من معاف هستم یا خیر؟ اگه بتونم ثابت کنم که برادرم با ما نیست و پیش کس دیگه ای زندگی می کنه چی؟ آیا وکیل می تونه این کارو برا من انجام بده؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همونطور که در اینجا هم ذکر شده، شروط اصلي براي بهرهمندي از معافيت كفالت مادر عبارتند از؛ 1- مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد، 2- مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد. زندگی کردن یا نکردن برادرتون به همراه شما، تغییری در شروط اصلی این نوع معافیت ایجاد نخواهد کرد.
همونطور که در اینجا هم ذکر شده، شروط اصلي براي بهرهمندي از معافيت كفالت مادر عبارتند از؛ 1- مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد، 2- مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد. زندگی کردن یا نکردن برادرتون به همراه شما، تغییری در شروط اصلی این نوع معافیت ایجاد نخواهد کرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.