31-05-2013, 12:37 AM
(31-05-2013, 12:16 AM)'Star7' نوشته: سلام
تجربه شخصی من می گه نمره جی آر ای خیلی مهمه واسه اونجا. من با یه استاد خیلی خیلی خفن(به اوباما مشاوره می ده و...) تو ام آی تی کلی مکاتبه داشتم و خودش گفتI wrote a very strong supporting letter for you
اما در نهایت ریجکت شدم. استاد نازنین پرونده مو برداشت و خودش رفت دنبال کارهام به پیشنهادش!! و گفت بعد مدتی که این ها تو رو Strong candidate لحاظ می کنن و اگه سال دیگه جی آر ای بدی با نمره بالاتر شانست زیاده...
نمره من ۱۲۰۰ و رایتینگ ۴
میشه بقیه رزومتون رو هم بگین؟دانشگاه،رشته و مقطع،معدل،نمرات انگلیسی،مقالات،توصیه نامه از کیا؟و ....
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم